\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Ik kom niet uit met het oplossen van de volgende logaritmische vergelijking: 3 - 2 x log(x+1) = 7 Zelf had ik de volgende oplossing: -2 x log(x+1) = 4 log(x+1) = -2 x+1 = -2 x = -3 Alvast vriendelijk bedankt. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015 Antwoord Bijna, je krijgt natuurlijk $x+1=e^{-2}$ in de voorlaatste gelijkheid. kphart donderdag 10 december 2015 Re: Logaritmische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet uit met het oplossen van de volgende logaritmische vergelijking: 3 - 2 x log(x+1) = 7 Zelf had ik de volgende oplossing: -2 x log(x+1) = 4 log(x+1) = -2 x+1 = -2 x = -3 Alvast vriendelijk bedankt. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Bijna, je krijgt natuurlijk $x+1=e^{-2}$ in de voorlaatste gelijkheid. kphart donderdag 10 december 2015
kphart donderdag 10 december 2015
©2001-2024 WisFaq