\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77089 Re: Het vinden van een vergelijking van een raaklijn Waarom mag die zomaar weg dan? Bij even heel simpel 2x · 3 = 0 of x - 100 = 0 zijn de 100 en de 3 toch ook getallen? Haal je toch ook niet zomaar weg. Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015 Antwoord Als A·B=0 dan A=0 of B=0Dus als je een voorbeeld wilt geven dan moet het wel een product van twee factoren zijn:3x = 0 $\to$ x=04(x+2)=0 $\to$ x+2=0ln(2)(7x·log(3))=0 $\to$ 7x·log(3)=0 $\to$ 7x=0 $\to$ x=0Tada!kwadratische vergelijkingen oplossen WvR donderdag 10 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom mag die zomaar weg dan? Bij even heel simpel 2x · 3 = 0 of x - 100 = 0 zijn de 100 en de 3 toch ook getallen? Haal je toch ook niet zomaar weg. Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Amy Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 10 december 2015
Als A·B=0 dan A=0 of B=0Dus als je een voorbeeld wilt geven dan moet het wel een product van twee factoren zijn:3x = 0 $\to$ x=04(x+2)=0 $\to$ x+2=0ln(2)(7x·log(3))=0 $\to$ 7x·log(3)=0 $\to$ 7x=0 $\to$ x=0Tada!kwadratische vergelijkingen oplossen WvR donderdag 10 december 2015
WvR donderdag 10 december 2015
©2001-2024 WisFaq