\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 3317 Re: Functie met logaritme vereenvoudigen Als ik 1+log(4)-log(5) wil vereenvoudigen wat doe ik dan met die 1? Naomi Student universiteit - maandag 7 december 2015 Antwoord Maak van die $1$ een logaritme:$\eqalign{\log{10}+\log{4}-\log{5}=\log{\frac{10·4}{5}}=\log{8}=3\cdot\log{2}}$Helpt dat? WvR maandag 7 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als ik 1+log(4)-log(5) wil vereenvoudigen wat doe ik dan met die 1? Naomi Student universiteit - maandag 7 december 2015
Naomi Student universiteit - maandag 7 december 2015
Maak van die $1$ een logaritme:$\eqalign{\log{10}+\log{4}-\log{5}=\log{\frac{10·4}{5}}=\log{8}=3\cdot\log{2}}$Helpt dat? WvR maandag 7 december 2015
WvR maandag 7 december 2015
©2001-2024 WisFaq