\require{AMSmath} Vergelijking met deelsom oplossen gegevens N=5 v+b=1,75 Formules N=b/v 1/f=1/b+1/v Opdracht: Bereken f Ik heb zelf geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken en ben een wanhopige leerling met morgen een proefwerk Amin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 november 2015 Antwoord Gebruik dat $\frac bv=N=5$, dat geeft $b=5v$. Na invullen in $b+v=1{,}75$ kun je $b$ en $v$ bepalen en dus ook $f$. kphart donderdag 26 november 2015 Re: Vergelijking met deelsom oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
gegevens N=5 v+b=1,75 Formules N=b/v 1/f=1/b+1/v Opdracht: Bereken f Ik heb zelf geen idee hoe ik dit zou moeten aanpakken en ben een wanhopige leerling met morgen een proefwerk Amin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 november 2015
Amin Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 26 november 2015
Gebruik dat $\frac bv=N=5$, dat geeft $b=5v$. Na invullen in $b+v=1{,}75$ kun je $b$ en $v$ bepalen en dus ook $f$. kphart donderdag 26 november 2015
kphart donderdag 26 november 2015
©2001-2024 WisFaq