\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76765 Re: Substitueren Ik had hier moeite mee omdat ik dacht dat dit een min breuk was, en dat het gelijknamig moest worden. Door die twee minnen is dit echter niet zo. Bedankt voor de uitleg.Groeten Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015 Antwoord Er is nog meer te beleven:$\eqalign{\frac{{a^2 - a}}{{a - 1}} = \frac{{a\left( {a - 1} \right)}}{{a - 1}} = a}$voor $a \ne 1$ WvR zaterdag 7 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik had hier moeite mee omdat ik dacht dat dit een min breuk was, en dat het gelijknamig moest worden. Door die twee minnen is dit echter niet zo. Bedankt voor de uitleg.Groeten Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015
Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015
Er is nog meer te beleven:$\eqalign{\frac{{a^2 - a}}{{a - 1}} = \frac{{a\left( {a - 1} \right)}}{{a - 1}} = a}$voor $a \ne 1$ WvR zaterdag 7 november 2015
WvR zaterdag 7 november 2015
©2001-2024 WisFaq