\require{AMSmath} Substitueren Substitueer a=-3 ina2-a____a-1Algebra Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015 Antwoord Nou ja... er komt gewoon $-3$ uit...$\eqalign{ & \frac{{a^2 - a}}{{a - 1}} \cr & a = - 3 \cr & \frac{{\left( { - 3} \right)^2 - - 3}}{{ - 3 - 1}} = \cr & \frac{{9 + 3}}{{ - 4}} = \cr & \frac{{12}}{{ - 4}} = \cr & - 3 \cr}$Lees je spelregels nog een keer?Wat zou je krijgen als je voor a=2 neemt of a=-10? WvR zaterdag 7 november 2015 Re: Substitueren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Substitueer a=-3 ina2-a____a-1Algebra Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015
Ali Leerling mbo - zaterdag 7 november 2015
Nou ja... er komt gewoon $-3$ uit...$\eqalign{ & \frac{{a^2 - a}}{{a - 1}} \cr & a = - 3 \cr & \frac{{\left( { - 3} \right)^2 - - 3}}{{ - 3 - 1}} = \cr & \frac{{9 + 3}}{{ - 4}} = \cr & \frac{{12}}{{ - 4}} = \cr & - 3 \cr}$Lees je spelregels nog een keer?Wat zou je krijgen als je voor a=2 neemt of a=-10? WvR zaterdag 7 november 2015
WvR zaterdag 7 november 2015
©2001-2024 WisFaq