Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 76764 

Re: De signumfunctie

De grafiek van f(x)= 1/ sign(x) blijft dus eigenlijk hetzelfde als de grafiek van sign(x)omdat je de x-waarde niet weet ?
Dus als je het zou moeten tekenen blijft het gewoon dezelfde?

Joana
3de graad ASO - zaterdag 7 november 2015

Antwoord

Nee. Bij $x=0$ heb je geen functiewaarde. Dat was bij $f(x)=sign(x)$ wel. Voor de rest is het wel hetzelfde.

WvR
zaterdag 7 november 2015

©2001-2024 WisFaq