\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76634 Re: Re: Logaritmische vergelijking Ik snap niet waarom de 11log en de 2log weg zijn bij de volgende stap. Stefan Student hbo - maandag 26 oktober 2015 Antwoord Hallo Stefan, 11log11 = 1, want 111=11. Hetzelfde voor 2log2. GHvD maandag 26 oktober 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap niet waarom de 11log en de 2log weg zijn bij de volgende stap. Stefan Student hbo - maandag 26 oktober 2015
Stefan Student hbo - maandag 26 oktober 2015
Hallo Stefan, 11log11 = 1, want 111=11. Hetzelfde voor 2log2. GHvD maandag 26 oktober 2015
GHvD maandag 26 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq