\require{AMSmath} Bewijs matrix A An BesteHoe bewijs je dat voor de matrix$$A =\left( \begin{array}{cc}1 & 1 \\0 & 0\end{array}\right)$$geldt dat $A = A^2 = A^3 = \ldots = A^n$?Alvast bedankt! Lola 3de graad ASO - woensdag 7 oktober 2015 Antwoord Ik zou $A^2$ uitrekenen en dan met volledige inductie het bewijs afmaken. kphart woensdag 7 oktober 2015 Re: Bewijs matrix A An ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteHoe bewijs je dat voor de matrix$$A =\left( \begin{array}{cc}1 & 1 \\0 & 0\end{array}\right)$$geldt dat $A = A^2 = A^3 = \ldots = A^n$?Alvast bedankt! Lola 3de graad ASO - woensdag 7 oktober 2015
Lola 3de graad ASO - woensdag 7 oktober 2015
Ik zou $A^2$ uitrekenen en dan met volledige inductie het bewijs afmaken. kphart woensdag 7 oktober 2015
kphart woensdag 7 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq