\require{AMSmath} Zelf bedachte rekenregels Bij de rekenregels voor machten op jullie site staat ab=ac $\to$ b=c er niet bij, deze klopt toch gewoon in alle gevallen? nick Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 oktober 2015 Antwoord 16 = 111 dus 6 = 11?Of 08 = 023 dus 8 = 23? MBL zondag 4 oktober 2015 Re: Zelf bedachte rekenregels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de rekenregels voor machten op jullie site staat ab=ac $\to$ b=c er niet bij, deze klopt toch gewoon in alle gevallen? nick Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 oktober 2015
nick Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 4 oktober 2015
16 = 111 dus 6 = 11?Of 08 = 023 dus 8 = 23? MBL zondag 4 oktober 2015
MBL zondag 4 oktober 2015
©2001-2024 WisFaq