\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 76370 Re: tussen welke getallen logaritme ligt ja dit snap ik het ging voor al de redenering die bij het antwoord staat 32=9 en 33=27 en 91227 vooral waar ze die 32 vandaan halen amasja Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 september 2015 Antwoord Hallo Amasja, Die 32 is een typefout: dit moet zijn 32 (dus: 9). Dan staat er precies hetzelfde als in mijn antwoord. OK zo? GHvD donderdag 24 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja dit snap ik het ging voor al de redenering die bij het antwoord staat 32=9 en 33=27 en 91227 vooral waar ze die 32 vandaan halen amasja Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 september 2015
amasja Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 september 2015
Hallo Amasja, Die 32 is een typefout: dit moet zijn 32 (dus: 9). Dan staat er precies hetzelfde als in mijn antwoord. OK zo? GHvD donderdag 24 september 2015
GHvD donderdag 24 september 2015
©2001-2024 WisFaq