\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 61192 Re: Logaritmen optellen Hoe bent u gekomen aan de -1 in de breuk? Ik snap niet hoe u die stap heeft gemaakt. Alvast bedankt. Mvg, Ilham Student universiteit - donderdag 10 september 2015 Antwoord Er stond $ {}^2\log \left( {\frac{1} {2}} \right) $ in de noemer en dat is gelijk aan $-1$. Denk maar aan: $ {}^2\log \left( {\frac{1} {2}} \right) = {}^2\log \left( {2^{ - 1} } \right) = - 1 $ Helpt dat? WvR donderdag 10 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bent u gekomen aan de -1 in de breuk? Ik snap niet hoe u die stap heeft gemaakt. Alvast bedankt. Mvg, Ilham Student universiteit - donderdag 10 september 2015
Ilham Student universiteit - donderdag 10 september 2015
Er stond $ {}^2\log \left( {\frac{1} {2}} \right) $ in de noemer en dat is gelijk aan $-1$. Denk maar aan: $ {}^2\log \left( {\frac{1} {2}} \right) = {}^2\log \left( {2^{ - 1} } \right) = - 1 $ Helpt dat? WvR donderdag 10 september 2015
WvR donderdag 10 september 2015
©2001-2024 WisFaq