\require{AMSmath} Productregel Wat is de afgeleide van van cos(x)-x2cos(x)Productregel Evelie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 september 2015 Antwoord Vooruit dan maar:$\eqalign{ & f(x) = \cos (x) - x^2 \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = - \sin (x) - \left\{ {2x \cdot \cos (x) + x^2 \cdot - \sin (x)} \right\} \cr & f'(x) = - \sin (x) - 2x \cdot \cos (x) + x^2 \cdot \sin (x) \cr & f'(x) = (x^2 - 1) \cdot \sin (x) - 2x \cdot \cos (x) \cr} $Alle stappen duidelijk? WvR maandag 7 september 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van van cos(x)-x2cos(x)Productregel Evelie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 september 2015
Evelie Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 september 2015
Vooruit dan maar:$\eqalign{ & f(x) = \cos (x) - x^2 \cdot \cos (x) \cr & f'(x) = - \sin (x) - \left\{ {2x \cdot \cos (x) + x^2 \cdot - \sin (x)} \right\} \cr & f'(x) = - \sin (x) - 2x \cdot \cos (x) + x^2 \cdot \sin (x) \cr & f'(x) = (x^2 - 1) \cdot \sin (x) - 2x \cdot \cos (x) \cr} $Alle stappen duidelijk? WvR maandag 7 september 2015
WvR maandag 7 september 2015
©2001-2024 WisFaq