\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70028 Re: Een sinus gelijkstellen aan een cosinus Waarom wordt cos(3x) sin(7x)? Ik snap niet hoe je ineens aan die 7 komt. shanya Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 juni 2015 Antwoord De vergelijking die moest worden opgelost was:cos(3x) = sin(7x)Dat kan als je cos(3x) schrijft als een sin($\frac{1}{2}\pi$-3x). Je kunt dan sin($\frac{1}{2}\pi-3x$) gelijkstellen aan sin(7x) en oplossen...Helpt dat? WvR dinsdag 2 juni 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom wordt cos(3x) sin(7x)? Ik snap niet hoe je ineens aan die 7 komt. shanya Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 juni 2015
shanya Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 2 juni 2015
De vergelijking die moest worden opgelost was:cos(3x) = sin(7x)Dat kan als je cos(3x) schrijft als een sin($\frac{1}{2}\pi$-3x). Je kunt dan sin($\frac{1}{2}\pi-3x$) gelijkstellen aan sin(7x) en oplossen...Helpt dat? WvR dinsdag 2 juni 2015
WvR dinsdag 2 juni 2015
©2001-2025 WisFaq