\require{AMSmath} Bepaal met behulp van de grafiek f(x)= 3x-1 / 2x+2 sjors Student universiteit - zondag 31 mei 2015 Antwoord Erg duidelijk is het niet als je formules in de titel zet... 't Is ook niet duidelijk als je geen haakjes schrijft waar dat wel zou moeten, maar ik gok dat je dit bedoelt?$\eqalign{ - 1 \le \frac{{3x - 1}}{{2x + 2}} \le 1}$ WvR zondag 31 mei 2015 Re: Bepaal met behulp van de grafiek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
f(x)= 3x-1 / 2x+2 sjors Student universiteit - zondag 31 mei 2015
sjors Student universiteit - zondag 31 mei 2015
Erg duidelijk is het niet als je formules in de titel zet... 't Is ook niet duidelijk als je geen haakjes schrijft waar dat wel zou moeten, maar ik gok dat je dit bedoelt?$\eqalign{ - 1 \le \frac{{3x - 1}}{{2x + 2}} \le 1}$ WvR zondag 31 mei 2015
WvR zondag 31 mei 2015
©2001-2024 WisFaq