\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75674 Re: Bespreking cyclometrische functie Hoihet probleem zit 'm er in dat ik bij zulke functie de nulpunten, polen en asymptoten niet algebraïsch kan afleiden :-/ Leentj Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015 Antwoord Ik denk dat je de functie moet beschouwen als een transformatie van de standaardfunctie y=bgtan(x). Als het goed is weet je daar van alles van.Voorbeeldf(x)=2·bgtan($\eqalign{\frac{x}{2}}$+$\eqalign{\frac{\pi}{2}}$)+1 en g(x)=bgtan(x)Zou dat kunnen denk je? WvR dinsdag 26 mei 2015 Re: Re: Bespreking cyclometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoihet probleem zit 'm er in dat ik bij zulke functie de nulpunten, polen en asymptoten niet algebraïsch kan afleiden :-/ Leentj Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015
Leentj Student Hoger Onderwijs België - maandag 25 mei 2015
Ik denk dat je de functie moet beschouwen als een transformatie van de standaardfunctie y=bgtan(x). Als het goed is weet je daar van alles van.Voorbeeldf(x)=2·bgtan($\eqalign{\frac{x}{2}}$+$\eqalign{\frac{\pi}{2}}$)+1 en g(x)=bgtan(x)Zou dat kunnen denk je? WvR dinsdag 26 mei 2015
WvR dinsdag 26 mei 2015
©2001-2024 WisFaq