\require{AMSmath} Bespreking cyclometrische functie HoiIk moet de cyclometrische functie y=2·bgtan($\eqalign{\frac{x}{2}}$ + $\eqalign{\frac{\pi}{2}}$)+1 bespreken. 'k Ben in de war doordat het een beperking is van de tangens. Leentj Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 mei 2015 Antwoord Je kunt 's kijken op http://nl.wikipedia.org/wiki/Arctangens en dan misschien aangeven wat nu precies het probleem is? WvR zaterdag 23 mei 2015 Re: Bespreking cyclometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
HoiIk moet de cyclometrische functie y=2·bgtan($\eqalign{\frac{x}{2}}$ + $\eqalign{\frac{\pi}{2}}$)+1 bespreken. 'k Ben in de war doordat het een beperking is van de tangens. Leentj Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 mei 2015
Leentj Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 23 mei 2015
Je kunt 's kijken op http://nl.wikipedia.org/wiki/Arctangens en dan misschien aangeven wat nu precies het probleem is? WvR zaterdag 23 mei 2015
WvR zaterdag 23 mei 2015
©2001-2024 WisFaq