\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75533 Re: Vergelijkingen oplossen Wat is de regel waarom je van x−$\frac{1}{6}$x3=0 dan 6x−x3=0 kan maken? floor Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 mei 2015 Antwoord Je mag links en rechts vermenigvuldigen met een getal toch? Als je dat een beetje handig doet ben je de breuk kwijt... Zie Het oplossen van vergelijkingen WvR zaterdag 9 mei 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de regel waarom je van x−$\frac{1}{6}$x3=0 dan 6x−x3=0 kan maken? floor Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 mei 2015
floor Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 mei 2015
Je mag links en rechts vermenigvuldigen met een getal toch? Als je dat een beetje handig doet ben je de breuk kwijt... Zie Het oplossen van vergelijkingen WvR zaterdag 9 mei 2015
Zie Het oplossen van vergelijkingen
WvR zaterdag 9 mei 2015
©2001-2025 WisFaq