\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75456 Re: Machtsfuncties Bedankt! Ja die nul bij 3√1000X ontbrak. Wat is 3√x dan? Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 april 2015 Antwoord 3√x is de derdemachtswortel van x. Dat is een getal $p$ zodat $p^{3}$ gelijk is aan x.3√1000=10 want 103=10003√8=2 want 23=83√27=3 want 33=27...3√1000=10 want 103=1000Enz...Hopelijk helpt dat. WvR maandag 27 april 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt! Ja die nul bij 3√1000X ontbrak. Wat is 3√x dan? Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 april 2015
Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 27 april 2015
3√x is de derdemachtswortel van x. Dat is een getal $p$ zodat $p^{3}$ gelijk is aan x.3√1000=10 want 103=10003√8=2 want 23=83√27=3 want 33=27...3√1000=10 want 103=1000Enz...Hopelijk helpt dat. WvR maandag 27 april 2015
WvR maandag 27 april 2015
©2001-2024 WisFaq