\require{AMSmath} Machtsfuncties Hoe bepaal je het beginpunt van een machtsfunctie? Moet je dan x=0 invullen of x=1Hoe zit het dat 3√100X = (103X)^1/3 = 10X1/3Dit staat namelijk in samengevat.Alvast heel erg bedankt! Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 april 2015 Antwoord Beginpunt? Als je het snijpunt met de y-as bedoelt dan is x=0 inderdaad.Ik denk dat er bij 3√100X een nul ontbreekt. Zoals het er nu staat lijkt me dat niet goed...$\root 3 \of {1000x} = \root 3 \of {1000} \cdot \root 3 \of x = 10x^{\frac{1}{3}}$Zoiets...PS...en dan moet je wel haakjes schrijven... WvR zondag 26 april 2015 Re: Machtsfuncties ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bepaal je het beginpunt van een machtsfunctie? Moet je dan x=0 invullen of x=1Hoe zit het dat 3√100X = (103X)^1/3 = 10X1/3Dit staat namelijk in samengevat.Alvast heel erg bedankt! Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 april 2015
Joanne Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 april 2015
Beginpunt? Als je het snijpunt met de y-as bedoelt dan is x=0 inderdaad.Ik denk dat er bij 3√100X een nul ontbreekt. Zoals het er nu staat lijkt me dat niet goed...$\root 3 \of {1000x} = \root 3 \of {1000} \cdot \root 3 \of x = 10x^{\frac{1}{3}}$Zoiets...PS...en dan moet je wel haakjes schrijven... WvR zondag 26 april 2015
WvR zondag 26 april 2015
©2001-2025 WisFaq