\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75432 Re: Recursief naar expliciet voorschrift Sorry maar ik bedoel U(n+1)=...Je mag toch de 2n toch niet overzetten? Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 april 2015 Antwoord u(n) = u(n-1) + 2(n-1)Het gaat over de rij 2, 4, 8, 14, 22, 32, ... MBL dinsdag 21 april 2015 Re: Re: Recursief naar expliciet voorschrift ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar ik bedoel U(n+1)=...Je mag toch de 2n toch niet overzetten? Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 april 2015
Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 21 april 2015
u(n) = u(n-1) + 2(n-1)Het gaat over de rij 2, 4, 8, 14, 22, 32, ... MBL dinsdag 21 april 2015
MBL dinsdag 21 april 2015
©2001-2024 WisFaq