\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75390 Re: Integreren Wil je me deze ook even uitleggen aub√(1 + (x2/1-x2)) = (1/(1-x2)gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2015 Antwoord Beste Edward,Gewoon op gelijke noemer zetten! En dan de breuken optellen.$$1+\frac{x^2}{1-x^2} = \frac{1-x^2}{1-x^2}+\frac{x^2}{1-x^2} = \frac{1-x^2+x^2}{1-x^2} = \ldots$$Zie je?mvg,Tom td maandag 13 april 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wil je me deze ook even uitleggen aub√(1 + (x2/1-x2)) = (1/(1-x2)gr edward edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2015
edward Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 april 2015
Beste Edward,Gewoon op gelijke noemer zetten! En dan de breuken optellen.$$1+\frac{x^2}{1-x^2} = \frac{1-x^2}{1-x^2}+\frac{x^2}{1-x^2} = \frac{1-x^2+x^2}{1-x^2} = \ldots$$Zie je?mvg,Tom td maandag 13 april 2015
td maandag 13 april 2015
©2001-2024 WisFaq