\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75381 Re: Re: Differentiëren Kan deze opdracht ook opgelost worden met de kettingregel? Of is dit te omslachtig? s Student hbo - maandag 13 april 2015 Antwoord Dat kan ook... $ \begin{array}{l} f(x) = \sqrt 2 \cdot x^2 + \left( {\sqrt 2 \cdot x^2 } \right)^2 + \sqrt e \\ f'(x) = \sqrt 2 \cdot 2 \cdot x + 2\left( {\sqrt 2 \cdot x^2 } \right) \cdot \sqrt 2 \cdot 2 \cdot x \\ f'(x) = 2\sqrt 2 \cdot x + 2\sqrt 2 \cdot x^2 \cdot 2\sqrt 2 \cdot x \\ f'(x) = 2\sqrt 2 \cdot x + 8 \cdot x^3 \\ \end{array} $ ...en wat denk je? Daar komt hetzelfde uit! WvR maandag 13 april 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan deze opdracht ook opgelost worden met de kettingregel? Of is dit te omslachtig? s Student hbo - maandag 13 april 2015
s Student hbo - maandag 13 april 2015
Dat kan ook... $ \begin{array}{l} f(x) = \sqrt 2 \cdot x^2 + \left( {\sqrt 2 \cdot x^2 } \right)^2 + \sqrt e \\ f'(x) = \sqrt 2 \cdot 2 \cdot x + 2\left( {\sqrt 2 \cdot x^2 } \right) \cdot \sqrt 2 \cdot 2 \cdot x \\ f'(x) = 2\sqrt 2 \cdot x + 2\sqrt 2 \cdot x^2 \cdot 2\sqrt 2 \cdot x \\ f'(x) = 2\sqrt 2 \cdot x + 8 \cdot x^3 \\ \end{array} $ ...en wat denk je? Daar komt hetzelfde uit! WvR maandag 13 april 2015
WvR maandag 13 april 2015
©2001-2024 WisFaq