\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75378 Re: Differentiëren Wat gebeurt er met √e ? s Student hbo - zondag 12 april 2015 Antwoord Zoals zo treffend bij de basisregels staat vermeld is de afgeleide van een constante functie gelijk aan nul.f(x)=a $\to$ f'(x)=0Die mallotige $\sqrt{e}$ is een constante. De afgeleide van die constante is nul. WvR zondag 12 april 2015 Re: Re: Differentiëren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat gebeurt er met √e ? s Student hbo - zondag 12 april 2015
s Student hbo - zondag 12 april 2015
Zoals zo treffend bij de basisregels staat vermeld is de afgeleide van een constante functie gelijk aan nul.f(x)=a $\to$ f'(x)=0Die mallotige $\sqrt{e}$ is een constante. De afgeleide van die constante is nul. WvR zondag 12 april 2015
WvR zondag 12 april 2015
©2001-2024 WisFaq