\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75342 Re: Breuken integreren hey ,sorry ik kan de antwoord niet vinden! kunt u hier de antwoord geven?dank u Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015 Antwoord Je bedoelt;$\eqalign{\int {\frac{2}{{16 + x^2 }} + \frac{1}{{\sqrt {9 - x^2 } }}} \,dx}$Wat dacht je van:$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{a^2 + b^2 x^2 }} = \frac{1}{{ab}}\arctan \frac{{bx}}{a}} \,\,\,(1.19)}$en$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{\sqrt {a^2 - x^2 } }}} = \arcsin \left( {\frac{x}{a}} \right)\,\,\left( {1.21} \right)}$...en dan vaststellen wat $a$ en $b$ moet zijn en invullen...Succes!6. Enkele standaardintegralen WvR maandag 6 april 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hey ,sorry ik kan de antwoord niet vinden! kunt u hier de antwoord geven?dank u Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015
Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015
Je bedoelt;$\eqalign{\int {\frac{2}{{16 + x^2 }} + \frac{1}{{\sqrt {9 - x^2 } }}} \,dx}$Wat dacht je van:$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{a^2 + b^2 x^2 }} = \frac{1}{{ab}}\arctan \frac{{bx}}{a}} \,\,\,(1.19)}$en$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{\sqrt {a^2 - x^2 } }}} = \arcsin \left( {\frac{x}{a}} \right)\,\,\left( {1.21} \right)}$...en dan vaststellen wat $a$ en $b$ moet zijn en invullen...Succes!6. Enkele standaardintegralen WvR maandag 6 april 2015
WvR maandag 6 april 2015
©2001-2024 WisFaq