\require{AMSmath} Breuken integreren breuk integreren :( (2/16+x2) + ( 1/√9-x2) ) dxdank uIntegreren Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015 Antwoord Bedoel je dit?$\eqalign{\int {\frac{2}{{16 + x^2 }} + \frac{1}{{\sqrt {9 - x^2 } }}} \,dx}$Je moet dan wel de haakjes anders zetten, denk ik...Oplossingen kan je vinden bij de standaardintegralen nummer 1.19 en 1.21. WvR maandag 6 april 2015 Re: Breuken integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
breuk integreren :( (2/16+x2) + ( 1/√9-x2) ) dxdank uIntegreren Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015
Miriam Student hbo - maandag 6 april 2015
Bedoel je dit?$\eqalign{\int {\frac{2}{{16 + x^2 }} + \frac{1}{{\sqrt {9 - x^2 } }}} \,dx}$Je moet dan wel de haakjes anders zetten, denk ik...Oplossingen kan je vinden bij de standaardintegralen nummer 1.19 en 1.21. WvR maandag 6 april 2015
WvR maandag 6 april 2015
©2001-2024 WisFaq