\require{AMSmath} Bewijsje met cosinus en sinus Bewijs dat cos3 a + sin3 a cos 3a - sin3 a ---------------- - ---------------- = -2 cos a . sin a cos a + sin a cos a - sin a Kan iemand me AUB helpen? Joachi 2de graad ASO - donderdag 13 februari 2003 Antwoord Bereken eerste eens (p+q)(p2-pq+q2) = en (p-q)(p2+pq+q2) = En zoek dan de overeenkomsten. dk donderdag 13 februari 2003 Re: Bewijsje met cosinus en sinus ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs dat cos3 a + sin3 a cos 3a - sin3 a ---------------- - ---------------- = -2 cos a . sin a cos a + sin a cos a - sin a Kan iemand me AUB helpen? Joachi 2de graad ASO - donderdag 13 februari 2003
cos3 a + sin3 a cos 3a - sin3 a ---------------- - ---------------- = -2 cos a . sin a cos a + sin a cos a - sin a
Joachi 2de graad ASO - donderdag 13 februari 2003
Bereken eerste eens (p+q)(p2-pq+q2) = en (p-q)(p2+pq+q2) = En zoek dan de overeenkomsten. dk donderdag 13 februari 2003
dk donderdag 13 februari 2003
©2001-2024 WisFaq