\require{AMSmath} Productregel Bij de productregel staat: f' · g + f · g'Dus als ik deze som maak:H(x) = x2(2x-1)4H'(x) = 2x (2x-1)4 + x2 · 4 (2)3H'(x)= 2x(2x-1)4 + 4x2 8H'(x)= 2x(2x-1)4 + 32x2Klopt dit?Productregel Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 maart 2015 Antwoord Nee dat klopt niet... De afgeleide van (2x-1)4 is 8(2x-2)3 dus daar gaat er iets niet goed! WvR dinsdag 17 maart 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de productregel staat: f' · g + f · g'Dus als ik deze som maak:H(x) = x2(2x-1)4H'(x) = 2x (2x-1)4 + x2 · 4 (2)3H'(x)= 2x(2x-1)4 + 4x2 8H'(x)= 2x(2x-1)4 + 32x2Klopt dit?Productregel Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 maart 2015
Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 17 maart 2015
Nee dat klopt niet... De afgeleide van (2x-1)4 is 8(2x-2)3 dus daar gaat er iets niet goed! WvR dinsdag 17 maart 2015
WvR dinsdag 17 maart 2015
©2001-2024 WisFaq