\require{AMSmath} Integreren Ik kom niet verder bij de volgende opgaven:bepaal de integraal van (1/((3x2)+4)ik kwam zelf uit op 1/4 int(1/(√((3x2·1/4)2)+1)in deze vorm hou het een arctan moeten worden.1/4·arctan(√((3x2·1/4))+C was mijn antwoord maar dat is fout..alvast bedankt Integreren Thomas Student hbo - vrijdag 6 maart 2015 Antwoord Is dat niet standaardintegraal 1.19?$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{a^{2} + b^{2} x^{2} }} = \frac{1}{{ab}}\arctan \frac{{bx}}{a}} \,\,\,(1.19)}$Met a=2 en b=√3?Zie 6. Enkele standaardintegralen WvR vrijdag 6 maart 2015 Re: Integreren ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom niet verder bij de volgende opgaven:bepaal de integraal van (1/((3x2)+4)ik kwam zelf uit op 1/4 int(1/(√((3x2·1/4)2)+1)in deze vorm hou het een arctan moeten worden.1/4·arctan(√((3x2·1/4))+C was mijn antwoord maar dat is fout..alvast bedankt Integreren Thomas Student hbo - vrijdag 6 maart 2015
Thomas Student hbo - vrijdag 6 maart 2015
Is dat niet standaardintegraal 1.19?$\eqalign{\int {\frac{{dx}}{{a^{2} + b^{2} x^{2} }} = \frac{1}{{ab}}\arctan \frac{{bx}}{a}} \,\,\,(1.19)}$Met a=2 en b=√3?Zie 6. Enkele standaardintegralen WvR vrijdag 6 maart 2015
WvR vrijdag 6 maart 2015
©2001-2024 WisFaq