\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75057 Re: Re: Invullen kruistabel Je berekening lijkt inderdaad logisch in de rijen. Alleen bij dezelfde berekeningen in de kolommen klopt het niet. Heb je daar een verklaring voor? Job Student hbo - maandag 2 maart 2015 Antwoord Volgens mij hebben we nu:a=69, b=90c=77, d=4556 + 69 + 90 = 21540 + 77 + 45 = 16269 + 39 + 24 + 77 = 20990 + 91 + 46 + 45 = 272Dus alles klopt! Of bedoel je iets anders? WvR maandag 2 maart 2015 Re: Re: Re: Invullen kruistabel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Je berekening lijkt inderdaad logisch in de rijen. Alleen bij dezelfde berekeningen in de kolommen klopt het niet. Heb je daar een verklaring voor? Job Student hbo - maandag 2 maart 2015
Job Student hbo - maandag 2 maart 2015
Volgens mij hebben we nu:a=69, b=90c=77, d=4556 + 69 + 90 = 21540 + 77 + 45 = 16269 + 39 + 24 + 77 = 20990 + 91 + 46 + 45 = 272Dus alles klopt! Of bedoel je iets anders? WvR maandag 2 maart 2015
WvR maandag 2 maart 2015
©2001-2024 WisFaq