Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 75055 

Re: Invullen kruistabel

Bedankt voor het snelle beantwoorden. Ik kom er nog niet helemaal uit. Bij C zou dan 77 moeten uitkomen. Maar als ik 162:651=0.248 x 209= afgerond 52. Doe ik iets verkeerd?

Job
Student hbo - maandag 2 maart 2015

Antwoord

Als je $a$ kent dan weet je $c$ ook. 69+39+24+c=209 geeft c=77. Nu zal $d$ dan 45 moeten zijn... zodat 40+77+45=162 en dat klopt ook nog:-)

Maar ik geef toe... een beetje vreemd is het wel!:-)

WvR
maandag 2 maart 2015

 Re: Re: Invullen kruistabel 

©2001-2024 WisFaq