\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 75006 Re: Breuk integreren Oké, dat is wel handig!Is dit het antwoord dan?$\eqalign{\int {3x + \frac{lnx^2} {{2}}\,dx}}$ Rob Student hbo - dinsdag 24 februari 2015 Antwoord Nou dat lijkt me niet...$\eqalign{\int {3 + \frac{1}{{x^2 }}} \,\,dx = 3x - \frac{1}{x} + C}$Zie Integreren voor meer...Naschrift$\eqalign{\int {x^n } dx = \frac{1}{{n + 1}}x^{n + 1} + C}$ mits $n \ne - 1$ WvR dinsdag 24 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oké, dat is wel handig!Is dit het antwoord dan?$\eqalign{\int {3x + \frac{lnx^2} {{2}}\,dx}}$ Rob Student hbo - dinsdag 24 februari 2015
Rob Student hbo - dinsdag 24 februari 2015
Nou dat lijkt me niet...$\eqalign{\int {3 + \frac{1}{{x^2 }}} \,\,dx = 3x - \frac{1}{x} + C}$Zie Integreren voor meer...Naschrift$\eqalign{\int {x^n } dx = \frac{1}{{n + 1}}x^{n + 1} + C}$ mits $n \ne - 1$ WvR dinsdag 24 februari 2015
WvR dinsdag 24 februari 2015
©2001-2024 WisFaq