\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74875 Re: Gelijkbenige driehoek bewijzen ED evenwijdig ABvanwegefactor2uitC is voor mij niet duidelijk j.kasp Docent - woensdag 4 februari 2015 Antwoord Vanwege het feit dat het zwaartelijnen zijnCE.2=CACD.2=CBDus gelijkvormige driehoeken, dus ED evenwijdig aan AB DvL woensdag 4 februari 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ED evenwijdig ABvanwegefactor2uitC is voor mij niet duidelijk j.kasp Docent - woensdag 4 februari 2015
j.kasp Docent - woensdag 4 februari 2015
Vanwege het feit dat het zwaartelijnen zijnCE.2=CACD.2=CBDus gelijkvormige driehoeken, dus ED evenwijdig aan AB DvL woensdag 4 februari 2015
DvL woensdag 4 februari 2015
©2001-2024 WisFaq