\require{AMSmath} Geef de oplossing van het beginwaardeprobleem Geef de oplossing van het beginwaardeprobleem: y'(t)=-2ty(t), y(0)=1 R Student universiteit - dinsdag 20 januari 2015 Antwoord GHvD dinsdag 20 januari 2015 Re: Geef de oplossing van het beginwaardeprobleem ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geef de oplossing van het beginwaardeprobleem: y'(t)=-2ty(t), y(0)=1 R Student universiteit - dinsdag 20 januari 2015
R Student universiteit - dinsdag 20 januari 2015
GHvD dinsdag 20 januari 2015
©2001-2024 WisFaq