Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 74697 

Re: Een logartimische vergelijkinging

Bedankt voor de reactie, maar waarom is ln(x+2)/ln(2)=0?

wanhop
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 11 januari 2015

Antwoord

Dat klopt maar dat staat er niet. Er staat zoiets als $x=\frac{x}{3}$ en als je dat oplost moet $x=0$ zijn. Idem voor $ln(x+2)$. Dat stond er vast niet voor niets bij...

WvR
zondag 11 januari 2015

©2001-2024 WisFaq