Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Stelling

hoi ,
kunt u me hierbij helpen ?
dus ik heb een rechthoek waarvan |TU|= 10m en zijn overstaande zijde |NI| is 10m . de zijde aan de linkerkant |TN|= 5m .
de overstaande zijde |UI|= 5m. de zijde aan de rechterkant is |UQ|=2m en |QI|=3m de diagonaal van die rechthoek is |NU| . het punt S ligt op NU en PQ snijdt S . nu moet ik NS bereken.

robina
2de graad ASO - dinsdag 23 december 2014

Antwoord

Hallo Robina,

In de opgave schrijf je: "PQ snijdt S", maar je geeft niet aan waar punt P ligt. Is er nog wat gegeven over punt P?

GHvD
dinsdag 23 december 2014

 Re: Stelling 

©2001-2024 WisFaq