\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74518 Re: Prijselasticiteit Mijn excuses, Dit is de juiste versie: Gegeven de vraagfunctie q= f(p)= kp-r (Met k0;r0) Bewijs dat de elasticiteit een constante is. Eerst berekende ik q'= -rkp-r Vervolgens vulde ik dit in Ef(p)= -rkp-r/kp-r*p Ef(p)= -r*P Dit is echter geen constante... Philip Student universiteit - zaterdag 13 december 2014 Antwoord De fout zit in het begin: $\frac{dq}{dp}=-rkp^{-r-1}$. kphart zondag 14 december 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn excuses, Dit is de juiste versie: Gegeven de vraagfunctie q= f(p)= kp-r (Met k0;r0) Bewijs dat de elasticiteit een constante is. Eerst berekende ik q'= -rkp-r Vervolgens vulde ik dit in Ef(p)= -rkp-r/kp-r*p Ef(p)= -r*P Dit is echter geen constante... Philip Student universiteit - zaterdag 13 december 2014
Philip Student universiteit - zaterdag 13 december 2014
De fout zit in het begin: $\frac{dq}{dp}=-rkp^{-r-1}$. kphart zondag 14 december 2014
kphart zondag 14 december 2014
©2001-2024 WisFaq