\require{AMSmath} Serie berekenen Hallo,De volgende serie probeer ik op te lossen maar dat lukt me niet:Infinity $\sum$ n=3 = 1/((n+1)2)Daarbij is al gegeven dat al n=0 het antwoord (pi2)/6 moet zijn. Als het bijvoorbeeld een telescoping series was geweest was me deze som wel gelukt.Alvast hartstikke bedankt! M Student universiteit - donderdag 4 december 2014 Antwoord Kun je niet gewoon de termen x=0, x=1 en x=2 van p2/6 aftrekken?Dus p2/6-1/1-1/4-1/9 hk donderdag 4 december 2014 Re: Serie berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,De volgende serie probeer ik op te lossen maar dat lukt me niet:Infinity $\sum$ n=3 = 1/((n+1)2)Daarbij is al gegeven dat al n=0 het antwoord (pi2)/6 moet zijn. Als het bijvoorbeeld een telescoping series was geweest was me deze som wel gelukt.Alvast hartstikke bedankt! M Student universiteit - donderdag 4 december 2014
M Student universiteit - donderdag 4 december 2014
Kun je niet gewoon de termen x=0, x=1 en x=2 van p2/6 aftrekken?Dus p2/6-1/1-1/4-1/9 hk donderdag 4 december 2014
hk donderdag 4 december 2014
©2001-2024 WisFaq