\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 70964 Re: Hoeksnelheid en baansnelheid Hoe kom je ineens op w=47,9 rad/s in vraag 2. Dit snap ik niet. Ruben 3de graad ASO - dinsdag 25 november 2014 Antwoord Hallo Ruben,Er geldt:v = $\omega$×rDus:$\omega$ = v/rMet v=13,9 m/s en r=0,29 meter wordt dit:$\omega$ = 13,9/0,29 = 47,9 rad/sOK zo? GHvD dinsdag 25 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom je ineens op w=47,9 rad/s in vraag 2. Dit snap ik niet. Ruben 3de graad ASO - dinsdag 25 november 2014
Ruben 3de graad ASO - dinsdag 25 november 2014
Hallo Ruben,Er geldt:v = $\omega$×rDus:$\omega$ = v/rMet v=13,9 m/s en r=0,29 meter wordt dit:$\omega$ = 13,9/0,29 = 47,9 rad/sOK zo? GHvD dinsdag 25 november 2014
GHvD dinsdag 25 november 2014
©2001-2024 WisFaq