\require{AMSmath} Basisregels differentiëren Wat is de afgeleide van x2/b?0. Basisregels anne Student universiteit - dinsdag 25 november 2014 Antwoord Als je bedoelt dat $\eqalign{f(x)=\frac{x^{2}}{b}}$ dan is de afgeleide gelijk aan:$\eqalign{f'(x)=\frac{2x}{b}}$Helpt dat? WvR dinsdag 25 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van x2/b?0. Basisregels anne Student universiteit - dinsdag 25 november 2014
anne Student universiteit - dinsdag 25 november 2014
Als je bedoelt dat $\eqalign{f(x)=\frac{x^{2}}{b}}$ dan is de afgeleide gelijk aan:$\eqalign{f'(x)=\frac{2x}{b}}$Helpt dat? WvR dinsdag 25 november 2014
WvR dinsdag 25 november 2014
©2001-2024 WisFaq