\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74371 Re: Middelloodlijn Hoi,Voor rico van AC u hebt Y2-Y1/X2-X1 gedaan en dan m·l =-1? mehdi 2de graad ASO - zondag 23 november 2014 Antwoord Met A(-4,-2) en C(4,3) krijg je:$\eqalign{rc_{AC}=\frac{3--2}{4--4}=\frac{5}{8}}$De middelloodlijn staat hier loodrecht op dus voor de richtingscoëfficiënt van m neem je de 'omgekeerde en tegengesteld'. Dat geeft:$\eqalign{rc_m=-\frac{8}{5}=-1\frac{3}{5}}$Zie ook Re: Re: MiddelloodlijnAanvullende theorie kan je vinden op Analytische meetkunde WvR zondag 23 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Voor rico van AC u hebt Y2-Y1/X2-X1 gedaan en dan m·l =-1? mehdi 2de graad ASO - zondag 23 november 2014
mehdi 2de graad ASO - zondag 23 november 2014
Met A(-4,-2) en C(4,3) krijg je:$\eqalign{rc_{AC}=\frac{3--2}{4--4}=\frac{5}{8}}$De middelloodlijn staat hier loodrecht op dus voor de richtingscoëfficiënt van m neem je de 'omgekeerde en tegengesteld'. Dat geeft:$\eqalign{rc_m=-\frac{8}{5}=-1\frac{3}{5}}$Zie ook Re: Re: MiddelloodlijnAanvullende theorie kan je vinden op Analytische meetkunde WvR zondag 23 november 2014
WvR zondag 23 november 2014
©2001-2024 WisFaq