\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74371 Re: Middelloodlijn Hoi,Hoe komt u aan de richtingscoëfficiënt van AC en AB? Als ik Y2-Y1/X2-X1 doe kom ik niet aan die antwoorden. mehdi 2de graad ASO - zaterdag 22 november 2014 Antwoord Met A=(-4,-2) en B(0,6) bijvoorbeeld?$r_{AB}$=$\eqalign{\frac{6--2}{0--4}=\frac{8}{4}=2}$De middelloodlijn staat hier loodrecht op dus de richtingscoëfficiënt van de middelloodlijn is $r_l=-\frac{1}{2}$.Toch? WvR zaterdag 22 november 2014 Re: Re: Middelloodlijn ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Hoe komt u aan de richtingscoëfficiënt van AC en AB? Als ik Y2-Y1/X2-X1 doe kom ik niet aan die antwoorden. mehdi 2de graad ASO - zaterdag 22 november 2014
mehdi 2de graad ASO - zaterdag 22 november 2014
Met A=(-4,-2) en B(0,6) bijvoorbeeld?$r_{AB}$=$\eqalign{\frac{6--2}{0--4}=\frac{8}{4}=2}$De middelloodlijn staat hier loodrecht op dus de richtingscoëfficiënt van de middelloodlijn is $r_l=-\frac{1}{2}$.Toch? WvR zaterdag 22 november 2014
WvR zaterdag 22 november 2014
©2001-2024 WisFaq