\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74299 Re: Fourier transformatie en het convolutieproduct K(w)=(1/(wÂ2+4))(1/(wÂ2+4))=M(w)M(w) m(t)=(1/4)e^(-|2t|) want M(w)=1/(wÂ2+4)=(1/4)[(1/2)2/((w/2)Â2+1)] waarbij ik gebruik maak van het volgende f(at) (1/|a|)FT(w/a) De Ft van e^(-|t|) is 2/(1+wÂ2) Ik begrijp niet precies hoe ik nu verder moet. Moet ik het convolutieproduct bepalen m*m(t)? De integraal moet berekend worden? viky Iets anders - donderdag 13 november 2014 Antwoord Ja, je moet nu $\int_{-\infty}^\infty m(\tau)m(t-\tau)\,\mathrm{d}\tau$ bepalen. kphart vrijdag 14 november 2014 Re: Re: Fourier transformatie en het convolutieproduct ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
K(w)=(1/(wÂ2+4))(1/(wÂ2+4))=M(w)M(w) m(t)=(1/4)e^(-|2t|) want M(w)=1/(wÂ2+4)=(1/4)[(1/2)2/((w/2)Â2+1)] waarbij ik gebruik maak van het volgende f(at) (1/|a|)FT(w/a) De Ft van e^(-|t|) is 2/(1+wÂ2) Ik begrijp niet precies hoe ik nu verder moet. Moet ik het convolutieproduct bepalen m*m(t)? De integraal moet berekend worden? viky Iets anders - donderdag 13 november 2014
viky Iets anders - donderdag 13 november 2014
Ja, je moet nu $\int_{-\infty}^\infty m(\tau)m(t-\tau)\,\mathrm{d}\tau$ bepalen. kphart vrijdag 14 november 2014
kphart vrijdag 14 november 2014
©2001-2024 WisFaq