\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74299 Re: Fourier transformatie en het convolutieproduct Ik heb dat F(w)=(w+1)e^i(w+1)/[(w+1)Â2+4]Â2=g(w)*h(w) want (wÂ2+2w+5)Â2 = [(w+1)Â2+4]Â2. Ik begrijp niet waar (wÂ2+4)Â2 in G(w) vandaan komt. Groeten, Viky viky Iets anders - donderdag 13 november 2014 Antwoord Ik heb elke $\omega+1$ vervangen door $\omega$ om de formule overzichtelijker te maken. kphart donderdag 13 november 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb dat F(w)=(w+1)e^i(w+1)/[(w+1)Â2+4]Â2=g(w)*h(w) want (wÂ2+2w+5)Â2 = [(w+1)Â2+4]Â2. Ik begrijp niet waar (wÂ2+4)Â2 in G(w) vandaan komt. Groeten, Viky viky Iets anders - donderdag 13 november 2014
viky Iets anders - donderdag 13 november 2014
Ik heb elke $\omega+1$ vervangen door $\omega$ om de formule overzichtelijker te maken. kphart donderdag 13 november 2014
kphart donderdag 13 november 2014
©2001-2024 WisFaq