\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74210 Re: Vergelijking met deelstreep Hallo,ik heb het antwoord en dat is x=-2 maar als ik dat dan controleer komt er uit 9=4 en dat klopt niet.Groetjes Pien Pien H Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 29 oktober 2014 Antwoord Hallo Pien,Je antwoord klopt prima, kijk maar:Wanneer ik invul: x=-2, dan vind ik:(3x-6) = (3×-2 -6) = -6 -6 = -12(1+2x) = (1+2×-2) = 1-4 = -3(3x-6)/(1+2x) = (-12)/(-3) = 44=4Klopt precies! Ik weet niet hoe jij aan 9=4 komt. Heb je ergens een rekenfout gemaakt? GHvD woensdag 29 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,ik heb het antwoord en dat is x=-2 maar als ik dat dan controleer komt er uit 9=4 en dat klopt niet.Groetjes Pien Pien H Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 29 oktober 2014
Pien H Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 29 oktober 2014
Hallo Pien,Je antwoord klopt prima, kijk maar:Wanneer ik invul: x=-2, dan vind ik:(3x-6) = (3×-2 -6) = -6 -6 = -12(1+2x) = (1+2×-2) = 1-4 = -3(3x-6)/(1+2x) = (-12)/(-3) = 44=4Klopt precies! Ik weet niet hoe jij aan 9=4 komt. Heb je ergens een rekenfout gemaakt? GHvD woensdag 29 oktober 2014
GHvD woensdag 29 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq