\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74167 Re: Hyperbool tekenen ...en kan dat ook binnen 1 functie? peter Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 25 oktober 2014 Antwoord Dat kan, je kunt $X=\cosh T$ en $Y=\sinh T$ in een parametrische plot weergeven. Zie parametric plotting kphart zaterdag 25 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
...en kan dat ook binnen 1 functie? peter Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 25 oktober 2014
peter Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 25 oktober 2014
Dat kan, je kunt $X=\cosh T$ en $Y=\sinh T$ in een parametrische plot weergeven. Zie parametric plotting kphart zaterdag 25 oktober 2014
Zie parametric plotting
kphart zaterdag 25 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq