\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74161 Re: Impliciet differentieren: Y` naar andere kant van zetten Bedankt voor je snelle respons!Kan je die alleen nader toelichten? Ik kom namelijk desondanks jouw uitleg niet op het antwoord in het boek uit, namelijk: y' = (1+3y)/(1-3x). shumei Student hbo - zaterdag 25 oktober 2014 Antwoord Je resultaat is te schrijven als y' (3x - 1) = -3y - 1 en na een deling door 3x - 1 ben je er toch? MBL zaterdag 25 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor je snelle respons!Kan je die alleen nader toelichten? Ik kom namelijk desondanks jouw uitleg niet op het antwoord in het boek uit, namelijk: y' = (1+3y)/(1-3x). shumei Student hbo - zaterdag 25 oktober 2014
shumei Student hbo - zaterdag 25 oktober 2014
Je resultaat is te schrijven als y' (3x - 1) = -3y - 1 en na een deling door 3x - 1 ben je er toch? MBL zaterdag 25 oktober 2014
MBL zaterdag 25 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq