\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74151 Re: Primitieve Jawel, maar zie niet in op welke manier ik het moet toepassen... Help pleaseee cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014 Antwoord Nu \sin^2x en \cos^2x uitdrukken in \cos2x: \sin^2x=\ldots en \cos^2x=\ldots kphart vrijdag 24 oktober 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Jawel, maar zie niet in op welke manier ik het moet toepassen... Help pleaseee cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014
cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014
Nu \sin^2x en \cos^2x uitdrukken in \cos2x: \sin^2x=\ldots en \cos^2x=\ldots kphart vrijdag 24 oktober 2014
kphart vrijdag 24 oktober 2014
©2001-2025 WisFaq