\require{AMSmath} Primitieve Wat is de primitieve van sin2x.cos2x? Please help cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014 Antwoord Je kent je dubbele-hoekformules toch nog wel? \cos 2x=1-2\sin^2x = 2\cos^2x-1 kphart vrijdag 24 oktober 2014 Re: Primitieve ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de primitieve van sin2x.cos2x? Please help cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014
cyril Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 24 oktober 2014
Je kent je dubbele-hoekformules toch nog wel? \cos 2x=1-2\sin^2x = 2\cos^2x-1 kphart vrijdag 24 oktober 2014
kphart vrijdag 24 oktober 2014
©2001-2025 WisFaq