\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74111 Re: Re: Re: Re: Re: Romaans venster Ja ik snap alles maar hoe kan -6/2·(-1/2 - $\pi$/8) gelijk zijn aan 24/$\pi$+4?Als ik -6/ 2·(-1/2 - $\pi$/8) doe dan krijg ik helemaal niet 3,36... Pfff deze oefening is echt moeilijk!Sorry voor al mijn vragen! Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014 Antwoord Dat gaat zo:$\large\begin{array}{l} \frac{{ - 6}}{{2\left( { - \frac{1}{2} - \frac{\pi }{8}} \right)}} = \\ \frac{{ - 6}}{{ - 1 - \frac{\pi }{4}}} = \\ \frac{6}{{1 + \frac{\pi }{4}}} = \\ \frac{{24}}{{4 + \pi }} \\ \end{array}$..en bij een rekenapparaat niet de haakjes vergeten? WvR zaterdag 18 oktober 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja ik snap alles maar hoe kan -6/2·(-1/2 - $\pi$/8) gelijk zijn aan 24/$\pi$+4?Als ik -6/ 2·(-1/2 - $\pi$/8) doe dan krijg ik helemaal niet 3,36... Pfff deze oefening is echt moeilijk!Sorry voor al mijn vragen! Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014
Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014
Dat gaat zo:$\large\begin{array}{l} \frac{{ - 6}}{{2\left( { - \frac{1}{2} - \frac{\pi }{8}} \right)}} = \\ \frac{{ - 6}}{{ - 1 - \frac{\pi }{4}}} = \\ \frac{6}{{1 + \frac{\pi }{4}}} = \\ \frac{{24}}{{4 + \pi }} \\ \end{array}$..en bij een rekenapparaat niet de haakjes vergeten? WvR zaterdag 18 oktober 2014
WvR zaterdag 18 oktober 2014
©2001-2024 WisFaq